AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç kusmak

Kahve falında havuç kusmak

Kahve falında havuç kusmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında havuç kusmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Kahve falında havuç kusmak sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah havuç görmek maddi zararını karşılayacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yoğurtlu havuç yemek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında havuç ve turp görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, karısının çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara havuç görmek çok sıkıntı çekeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işarettir.

Kahve falında havuç yemek görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok havuç görmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında havuç doğradığını görmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir