AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedikleri kusmak

Kahve falında yedikleri kusmak

Kahve falında yedikleri kusmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yedikleri kusmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında yediği yemeği kusmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yediklerini kusmak hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yediğini kusmak çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yediği eti kusmak alım gücünün artmasına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işarettir.

Kahve falında yedikleri kusmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına delalettir.

Kahve falında yediğin yemeği kusmak iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz suyu kusmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrep kusmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir