AnaSayfa / Genel / Kahve falında yediğini kusmak

Kahve falında yediğini kusmak

Kahve falında yediğini kusmak keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yediğini kusmak gördüyseniz:

  • Gereken enerjiyi bulmak için hayatınızda biraz yer açmanız gerekecek.

Kahve falında yediği eti kusmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine yorulur.

Kahve falında yediklerini kusmak evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yediğin yemeği kusmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, kirli işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yediğini kusmak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalettir.

Kahve falında yediği yemeği kusmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yedikleri kusmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında bebek kusmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Kahve falında banyoya kusmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, huzur ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir