AnaSayfa / Genel / Kahve falında sayılar söylemek

Kahve falında sayılar söylemek

Kahve falında sayılar söylemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iyileşeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Kahve falında sayılar söylemek gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Kahve falında sayı söylemek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sayılar söylemek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında çok sayıda kedi yavrusu görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, rızkının kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda cami görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında çok sayıda çiğ yumurta görmek onların mutlu haberlerini alacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda ay görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında piyango sayılarını görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda balık görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir