AnaSayfa / Genel / Kahve falında çift sayı görmek

Kahve falında çift sayı görmek

Kahve falında çift sayı görmek aile hayatında sevinileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kendi işini açacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, onun zamanını çalacağına, güzel günler için yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çift sayı gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da gözden kaçırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında çift sayı görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda ayakkabı görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda arı görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Kahve falında çok sayıda ünlü görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda çanta görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çok sayıda sivilce görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda diş görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında çok sayıda yılan görmek haneye dertlerin gireceğine , esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir