AnaSayfa / Genel / Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, bazen fakirlik görüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet eder.

Kahve falında yedi parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında yedi parmak görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok parmaklı bebek görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek parmağı görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaksız bebek görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmak bebek doğurmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir