AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek parmağı görmek

Kahve falında bebek parmağı görmek

Kahve falında bebek parmağı görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kar sağlayacağına, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek parmağı gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında parmak bebek görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak bebek doğurmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek parmakları görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında parmaksız bebek görmek kazancının ilk önce azalacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok parmaklı bebek görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir