AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok parmaklı bebek görmek

Kahve falında çok parmaklı bebek görmek

Kahve falında çok parmaklı bebek görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, parasını dikkatli harcayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok parmaklı bebek gördüyseniz:

  • Yeni bir planı yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında parmaksız bebek görmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin parmağını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bebek parmağı görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, şansının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında parmak bebek görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında çok parmaklı bebek görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet eder.

Kahve falında parmak bebek doğurmak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir