AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmaksız bebek görmek

Kahve falında parmaksız bebek görmek

Kahve falında parmaksız bebek görmek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, o işten ekmek yiyeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmaksız bebek gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Kahve falında çok parmaklı bebek görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında parmaksız bebek görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bebek parmağı görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altı parmaklı bebek görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında parmak bebek görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmak kadar bebek görmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Kahve falında bebek parmakları görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalettir.

Kahve falında yedi parmaklı bebek görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir