AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazma dikmek

Kahve falında yazma dikmek

Kahve falında yazma dikmek fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yazma dikmek gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında yazma dikmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında birinden yazma almak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mavi yazma almak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yazma aldığını görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına işaret eder.

Kahve falında başında yazma görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mavi renkli yazma görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında yazmayan kalem görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında mor yazma görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kulluk derecesinin artmasına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir