AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yazma almak

Kahve falında birinden yazma almak

Kahve falında birinden yazma almak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında birinden yazma almak gördüyseniz:

  • Eşinizin, sevgilinizin ya da aile büyüklerinizin sizi çok memnun edebilecek bazı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yazma dikmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işarettir.

Kahve falında yazma takmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında birine yazma vermek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında mavi yazma almak her işinde iyilikle karşılaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazma satmak ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yazma satın almak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında hediye yazma almak çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine okuma yazma öğretmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir