AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor yazma görmek

Kahve falında mor yazma görmek

Kahve falında mor yazma görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, huzurlu günler geçirileceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor yazma gördüyseniz:

  • Yakın akraba ya da kardeşlerinizle ilgili tatsızlıklar da olabilir.

Kahve falında mor yazma görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mor yazma örtmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında yazma oyası yapmak karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında renkli yazma görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birisine yazma vermek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el yazması kuran görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yazma tülbent görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yazma görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir