AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında yazma görmek

Kahve falında başında yazma görmek

Kahve falında başında yazma görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, eşyaların yenileneceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında başında yazma gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin istediğiniz şekilde yapılması konusunda diğerlerine baskı kurabilirsiniz.

Kahve falında başında yazma görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına yazma örtmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, dertleşerek moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi yazma almak iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazı yazmaya çalışmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına işaret eder.

Kahve falında mavi yazma takmak canının ve malının garantide olacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında renkli yazmalar görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yazma vermek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yazma görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir