AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşta yazı görmek

Kahve falında taşta yazı görmek

Kahve falında taşta yazı görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, malının da hiç olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında taşta yazı gördüyseniz:

  • Sonuç olarak, genel ilişkilerinizde uyumsuzluklar gözlenebilir.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Kahve falında taşa yazı yazmak Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında taş üstünde yazı görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işarettir.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında arapça yazılı taş görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak ihanet göreceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran yazılı taş görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir