AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş üstünde yazı görmek

Kahve falında taş üstünde yazı görmek

Kahve falında taş üstünde yazı görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş üstünde yazı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sonrasında pişmanlık duyacağınız kararlar almanıza veya hareketlerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında taş üstünde yazı görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında taşa yazı yazmak icat yapacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında taşta yazı görmek verilen sözlerin tutulacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yazılı taş görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına yazı yazmak fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir