AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazı yazmak

Kahve falında yazı yazmak

Kahve falında yazı yazmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, ruhen güzelleşeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında yazı yazmak gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Kahve falında tersten yazı yazmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına yorulur.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz deftere yazı yazmak zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz kağıda yazı yazmak zengin olunacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında koluna yazı yazmak sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında halıya yazı yazmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında taşa yazı yazmak arkadaştan görülecek faydaya, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir