AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaylı yatak görmek

Kahve falında yaylı yatak görmek

Kahve falında yaylı yatak görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, para ve makam sahibi olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, işlerinin duracağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaylı yatak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerin sizi inanmadığınız bir yöne sürüklemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında yaylı yatak görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yayı görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında ok ve yay görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yay burcu görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ok ve yay kullanmak uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında keman yayı görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ok yayı görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yay kullanmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir