AnaSayfa / Genel / Kahve falında ok ve yay kullanmak

Kahve falında ok ve yay kullanmak

Kahve falında ok ve yay kullanmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, riske atılacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ok ve yay kullanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda inisiyatif kullanabilir, liderlik rolüne soyunarak işleri istediğiniz noktaya taşımak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ok ve yay kullanmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, hastalıklarının iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yay kullanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine inanılır.

Kahve falında yay ve ok görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ok yayı görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ok ve yay görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak yayı görmek üzüleceğine, yıkılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında keman yayı görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yay atmak sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir