AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru tavşan sevmek

Kahve falında yavru tavşan sevmek

Kahve falında yavru tavşan sevmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, seyahatlere katılacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında yavru tavşan sevmek gördüyseniz:

  • Birşeyler kırıp dökebilir ya da kendinizi yaralayabilirsiniz.

Kahve falında yavru tavşan sevmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında tavşan yavrusu sevmek fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavşan yavruları görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru tavşan yakalamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine inanılır.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yavru tavşan tutmak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, rahat bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru tavşan beslemek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir