AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavşan yavruları görmek

Kahve falında tavşan yavruları görmek

Kahve falında tavşan yavruları görmek birçok engelin aşılacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında tavşan yavruları gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Kahve falında tavşan ve yavrularını görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavrusu sevmek bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan yavrusu yakalamak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, büyük bir üne sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru tavşan sevmek evine haciz geleceğine, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir