AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru tavşan gördüyseniz:

  • Gereken soruları sormanız bazı kişilerin hareketleri ya da katılımları hakkında açıklayıcı bilgilere ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına tabir olunur.

Kahve falında tavşan yavruları görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yavrulayan tavşan görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yavru siyah tavşan görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan ve yavrularını görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir