AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kuşu beslemek

Kahve falında yavru kuşu beslemek

Kahve falında yavru kuşu beslemek evde dinlenmek zorunda olacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hasret ve özlem gidereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında yavru kuşu beslemek gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yavru kuşları beslemek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yavru kuşu beslemek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşları beslemek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu beslemek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşu beslemek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, eşlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında kuşları beslemek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe kuşu beslemek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir