AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kuşları beslemek

Kahve falında yavru kuşları beslemek

Kahve falında yavru kuşları beslemek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, parasal krizler yaşanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kuşları beslemek gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında yavru kuşları beslemek rütbenin yükseleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında yavru kuşu beslemek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında serçe kuşu beslemek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında kuşu beslemek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu beslemek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuşları beslemek falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşları beslemek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir