AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşları beslemek

Kahve falında kuşları beslemek

Kahve falında kuşları beslemek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşları beslemek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik kararlarınızı değiştirebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşları beslemek sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşu beslemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu beslemek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu beslemek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kuşu beslemek uzaktan haberler işiteceğine, rakiplerin geride bırakılacağına inanılır.

Kahve falında yavru kuşları beslemek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında serçe kuşu beslemek büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalettir.

Kahve falında kuşları beslemek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir