AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan meyve almak

Kahve falında ağaçtan meyve almak

Kahve falında ağaçtan meyve almak artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, günahlarına tövbe edeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gerçekleştirmek için oldukça aceleci davranabilirsiniz.

Kahve falında bir ağaçtan meyve toplamak yeni arkadaşlıklar kuracağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve yemek yoluna pek çok engelin çıkacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında meyveli ağaç görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında meyve ağacından meyve toplamak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli meyve ağacı görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçta çürük meyve görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaca çıkıp meyve toplamak kısmetinin ve talihinin açılacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir