AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyveli ağaç görmek

Kahve falında meyveli ağaç görmek

Kahve falında meyveli ağaç görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, engellerin aşılacağına, talihin yüze güleceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında meyveli ağaç gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında mezarlıkta meyve ağaçları görmek mevkilerinin yüksek olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan meyve kopartmak yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında ağacından meyve yemek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, hayatının da kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meyveli ağaç görmek hoş olaylar yaşayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında çeşitli meyve ağacı görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saksıda meyve ağacı görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek malına gelecek zarara, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karışık meyve ağacı görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir