AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler görmek

Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler görmek

Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulur.

Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler gördüyseniz:

  • Bazı konuları ertelemeye veya üstünde durmamaya çalışsanız da, net olunması ya da tepki verilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bir ağaçta farklı meyveler görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü farklı görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarını farklı renkte görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını farklı renk görmek başarılarının düşeceğine, huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında farklı terlik giymek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında farklı göz görmek işlerinin bollaşacağına, arabuluculuk yapılacağına yorulur.

Kahve falında farklı şehire girmek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzleri farklı görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir