AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kedi yavruları görmek

Kahve falında ölü kedi yavruları görmek

Kahve falında ölü kedi yavruları görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, hem çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ölü kedi yavruları gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında kedi yavrusu ölüsü görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, huzur ve şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü yavru kediler görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ölüsü görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü yavru kedi görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kedi yavruları görmek kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında anne ve yavru kedi görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kedi yavruları görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kedi öpmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, kötü halinden eser kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir