AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve kedi yavrusu görmek

Kahve falında kedi ve kedi yavrusu görmek

Kahve falında kedi ve kedi yavrusu görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çok üzüntü yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, yeni bir araba satın alınacağına işaret eder.

Kahve falında kedi ve kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Ani olaylar, bir anda ortaya çıkan değişiklikler veya başkalarının beklenmedik talepleri mevcut işlerde ek sorumluluklara ya da görevlere davetiye çıkartabilir.

Kahve falında yavru kediye su vermek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet eder.

Kahve falında yavru siyah beyaz kedi görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusu yemek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işarettir.

Kahve falında ölü yavru kediler görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla kedi yavrusu görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi yavrusu öldürmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kedi yavrusu sevmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusu hediye almak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir