AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru kaplumbağa görmek

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kaplumbağa gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir