AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yavru görmek

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, önünün açık olacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, yolunun açılacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavru gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusu görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına delalet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında su kaplumbağası yavrusu görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına delalet eder.

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek iyi geçiminin de bozulacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir