AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iftiraya uğrayacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, güzelliklere rast gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerine neler sunabileceğinizi görmek istiyor olabilirler.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusunu görmek sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, dinç kalacağına inanılır.

Kahve falında yavru su kaplumbağası görmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir