AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek bunun farkına varacağına, sevindirici şeyler duymaya, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında su kaplumbağa yavrusu görmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kavgaların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplumbağa yavru görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kaplumbağa görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında kaplumbağa yavruları görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sözleri tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa ve yavrusu görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kaplumbağa yavrusu görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağa yavrularını görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su kaplumbağası yavrusu görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir