AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında yavru beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz yavru tavşan görmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz tavşan görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tavşan yavrusu görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yavrulu tavşan görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavşan yavrusu görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tavşan ve yavrusunu görmek amacına nail olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında tavşan yavruları görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah tavşan yavrusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir