AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru arı görmek

Kahve falında yavru arı görmek

Kahve falında yavru arı görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, suç işleyeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru arı gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında arı yavrusu görmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, işyerini kapatacağına işarettir.

Kahve falında yavru arı görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Kahve falında arıyı yemek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet eder.

Kahve falında kafada arı görmek tövbe etmeden vefata, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaban arı görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arıya su vermek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli arı görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arının sokmaya çalıştığını görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir