AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıyı yemek

Kahve falında arıyı yemek

Kahve falında arıyı yemek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, istediği gibi hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında arıyı yemek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arı bal yemek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, zaferlere doymayacağına yorulur.

Kahve falında arı yemek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı kovanından bal yemek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında arı balı yemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında arıyı yemek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalet eder.

Kahve falında konuşan arı görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı ısırmasını görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında arıların soktuğunu görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir