AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada arı görmek

Kahve falında kafada arı görmek

Kahve falında kafada arı görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında kafada arı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçekçi yaklaşımlarını veya doğru motivasyonlarını anlamakta zorlanmanız ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kafada arı görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında arının kovaladığını görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına alamet eder.

Kahve falında eşek arısı soktuğunu görmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalettir.

Kahve falında bal yapan arıları görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına yorulur.

Kahve falında saçta arı görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arı kovalamak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çok miktarda arı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında sürü halinde arı görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir