AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıya su vermek

Kahve falında arıya su vermek

Kahve falında arıya su vermek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında arıya su vermek gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Kahve falında arıya su vermek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arıtılmış su görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde arı görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında arı topluluğu görmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına alamet eder.

Kahve falında arının bal yaptığını görmek elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arı kovalaması görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına işaret eder.

Kahve falında arıyı öldürmeye çalışmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında yavru arı görmek helal kazanca sahip olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir