AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatıyor olmak

Kahve falında yatıyor olmak

Kahve falında yatıyor olmak kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yatıyor olmak gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Kahve falında deniz yatı görmek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hastanede yatıyor görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yatıyor görmek para biriktirebileceğine, dolayısıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında yere yatıp ağlamak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini yatıyor görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında yerlere yatıp ağlamak takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına delalettir.

Kahve falında yatıya kalmak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yatıyor olmak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir