AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan kadın görmek

Kahve falında yatan kadın görmek

Kahve falında yatan kadın görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet eder.

Kahve falında yatan kadın gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkide meydana gelen değişiklik sizi mutlu edebilir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla yattığını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına inanılır.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatan bir kadın görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalettir.

Kahve falında yatan kadın görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir