AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yatan kadın görmek

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yatan kadın gördüyseniz:

  • Oldukça yüksek riskli veya tehlikeli konulardan başarı elde etme olasılığı çok düşük olabilir.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan bir kadın görmek hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yatakta yatan görmek fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yatakta yattığını görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yatağında başkasının yattığını görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle yatakta yattığını görmek geçim derdinin olmayacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına delalettir.

Kahve falında yatakta yatan erkek görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek elinin de bollaşacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir