AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla yattığını görmek

Kahve falında bir kadınla yattığını görmek

Kahve falında bir kadınla yattığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, şansın ve bahtının da açılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadınla yattığını gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan bir kadın görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine yorulur.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek zafer elde edileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yatan kadın görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatan bir kadın görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir