AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatan bir kadın görmek

Kahve falında yatan bir kadın görmek

Kahve falında yatan bir kadın görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yatan bir kadın gördüyseniz:

  • Bazı konuları dikkatle takip etmeniz huzuru yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında yerde yatan kadın görmek eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta yatan bir kadın görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla yattığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, doğru bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatan bir kadın görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla yatarken görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendini yiyip bitireceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta yatan kadın görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yatan yaşlı kadın görmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında hasta yatan kadın görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, borca batacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir