AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastane yatağında yatmak

Kahve falında hastane yatağında yatmak

Kahve falında hastane yatağında yatmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, sıkıntılarından arınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastane yatağında yatmak gördüyseniz:

  • Yapmanız, halletmeniz veya bitirmeniz gereken çok sayıda işiniz, planınız veya anlaşmanız var.

Kahve falında hastane yatağında yatmak insanlardan uzaklaşılacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede yatmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında deli hastanesine yatmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalettir.

Kahve falında hasta olup hastanede yatmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında akıl hastanesine yatmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında hastane yatmak düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deliler hastanesine yatmak her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hastane odasında yatmak onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir