AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta kaka yapmak

Kahve falında yatakta kaka yapmak

Kahve falında yatakta kaka yapmak özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, işlerinde aksama olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta kaka yapmak gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında yatağına kaka yapmak işlerinin baltalanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa kaka yapmak kalp kıracağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta kaka yapmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında yatakta kaka görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağa kaka yaptığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ortalığa kaka yapmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalettir.

Kahve falında kakasını yapmak kendisine yeni uğraşlar bulacağına, prestij kazanacağına delalettir.

Kahve falında evde kaka yapmak sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir