AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağına kaka yapmak

Kahve falında yatağına kaka yapmak

Kahve falında yatağına kaka yapmak kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına inanılır.

Kahve falında yatağına kaka yapmak gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında yatağa kaka yapmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağına kaka yapmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta kaka yapmak daha çok kazanmaya başlayacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatağa kaka yaptığını görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatakta kaka görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoya kaka yapmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerlere kaka yapmak aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kaka yapmak sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir