AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta adet kanı görmek

Kahve falında yatakta adet kanı görmek

Kahve falında yatakta adet kanı görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına inanılır.

Kahve falında yatakta adet kanı gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol edememeniz durumunda kendinizi tartışmalı ortamlarda bulabilirsiniz.

Kahve falında yatakta adet kanı görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında adet kanı yemek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında başkasının adet kanını temizlemek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında adet kanını yıkadığını görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına inanılır.

Kahve falında hamileyken adet kanı görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında adet kanının bulaştığını görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah adet kanı görmek daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının adet kanı görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir