AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı birini görmek

Kahve falında bağlı birini görmek

Kahve falında bağlı birini görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağlı birini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında ayağı bağlı güvercin görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine işarettir.

Kahve falında başörtüsünü bağlayamamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bağlı aslan görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bağda yaprak toplamak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere bağlanmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eli kolu bağlanmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında bağcık bağlayamamak başarılarının kalıcı olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya işaret eder.

Kahve falında ayaklarının bağlı olduğunu görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir