AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağda yaprak toplamak

Kahve falında bağda yaprak toplamak

Kahve falında bağda yaprak toplamak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında bağda yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Çocuklarınız olsun ya da olmasın sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında bağ yaprağı toplamak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bağdan yaprak toplamak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine yorulur.

Kahve falında bağda yaprak toplamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil bağ yaprağı görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağ yaprağı görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında yerden yaprak toplamak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir