AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağlı aslan görmek

Kahve falında bağlı aslan görmek

Kahve falında bağlı aslan görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bağlı aslan gördüyseniz:

  • Katılacağınız aktiviteler veya gruplar inandığınız konularda mutlu sona ilerlemenize yardım edebilir.

Kahve falında aslanı bağlı görmek önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine inanılır.

Kahve falında bağlı aslan görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü bağlı olmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir yere bağlanmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında bağlı birini çözmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet etmektedir.

Kahve falında ayakları bağlı olmak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet eder.

Kahve falında bağ dikmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında bağsız ayakkabı görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, rahat şekilde geçineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir